Smučajte na Krvavcu

V času zimskega oddiha se prepustite radostim na smučišču Krvavec, le 5 km oddaljenim od nas. Gre za priljubljeno destinacijo tako slovenskih gostov kot tistih iz Srednje ter Vzhodne Evrope.

Za pristnejše doživetje vam omogočamo izposojo smučarske opreme in organizacijo tečaja smučanja, pri večdnevnem smučarskem oddihu pa vam uredimo še 10% popust na smučarsko vozovnico.

Panoramski let

Bližina Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana vam omogoča panoramski let nad Slovenijo. Ne dvomimo, da bi vas navdušil pogled na Blejsko in Bohinjsko jezero ter na najvišjo slovensko goro Triglav, ki se vzpenja kar 2864 m visoko.

Bela Ljubljana

Središče Slovenije je zeleno, romantično, sproščeno in v trajnosti razvoj usmerjeno mesto, ki svoj edinstven značaj gradi na živahnosti, kulturi ter ustvarjalnosti. Z veseljem vas odpeljemo do prestolnice, od nas oddaljene 25 km.

Kolesarjenje

Pri nas se gotovo ne boste dolgočasili niti v poletnih mesecih, kajti v naši bližini se nahaja več sprehajalnih poti in obilo možnosti za kolesarjenje. Da pa bi zares spoznali okoliške lepote, vam omogočamo najem kolesa.

Ker je Slovenija znana po številnih gradovih, ki krasijo skoraj vsako vzpetino, vam priporočamo, da se odpravite do gradu Strmol, oddaljenega le 3 km. Ustavite se v tamkajšnji kavarni, si privoščite osvežilno pijačo na umirjeni terasi, se sprostite in občudujte okolico. Zajemite trenutek in si ga za vedno vtisnite v spomin.

Planinarjenje

Poleg Krvavca se v naši bližini nahajajo čarobne Kamniško-Savinjske Alpe, kjer se lahko povzpnete na številne vrhove in uživate v prostranih razgledih.

Stari Kranj

Staro mestno jedro Kranja leži med dvema rekama na skali. Nekoč davno je bilo živahno središče, kjer so se srečevala raznolika ljudstva, vse našteto pa je vplivalo na obliko današnje arhitekturne podobe, prometno povezavo in temperament. Od nas je oddaljen 10 km in mi vam lahko organiziramo prevoz ter vam omogočimo ogled rovov pod ulicami starega Kranja, osvežitev v kanjonu reke Kokre in prigrizek ob tradicionalni slovenski jedi, kranjski klobasi.

Adrenalinsko sproščanje

Če ljubite adrenalin, nikakor ne smete zamuditi priložnosti za spust z jadralnim padalom, obisk poletnega pustolovskega parka Krvavec in gorsko kolesarjenje.

Čarobni Bled in Bohinj

Bled in še posebno Blejsko jezero sta pogosto imenovana slovenski biser, zato vam vsekakor priporočamo obisk otočka sredi jezera, na katerem se nahaja cerkev. Izlet lahko podaljšate do Bohinja, ki še posebno v poletnih mesecih nudi prijetno ohladitev in ponuja obilo pohodniških poti, od nas oddaljenih le 38 km.

Vi z nami delite željo po obisku obeh jezer, mi pa poskrbimo, da boste tja tudi zares prišli.

Postojenska jama

Vožnja z vlakcem v znameniti Postojnski jami je doživetje, ki ga ne gre zamuditi. Vijuganje med starimi kapniki in podzemnimi rekami vam bo gotovo ostalo v spominu še dolgo zatem, ko se boste vrnili domov. V tem edinstvenem jamskem svetu namreč domujejo povsem pravi zmajevi mladiči.

Da bi se o tem prepričali, vas lahko odpeljemo do 65 km oddaljene Postojnske jame in vam zagotovimo celodnevni izlet v spremstvu vodiča.